Hoivapalvelut

Meille on tärkeää palvelujen hyvä laatu, asiakaslähtöisyys ja turvallisuus.

Lahdensivun kodissa hoivapalvelut perustuvat ihmisen kunnioittamiseen ja elämänmakuisen arjen tukemiseen. Hoivatyössä olemme läsnä arjessa – me kuuntelemme ja kuulemme asukkaitamme.

TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN

Lahdensivun koti tarjoaa tehostettua ympärivuorokautista palveluasumista kaikkiaan 63 asukkaalle. Tehostettu palveluasuminen on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat hoitoa ja huolenpitoa ympärivuorokauden. Tehostettua palveluasumista on saatavilla kaupungin sopimuspaikoilla, palvelusetelillä sekä yksityisenä asumispalveluna. Muistisairaille on kaksi ryhmäkotia. Moniammatillinen, vanhustyöhön perehtynyt henkilökunta varmistaa parhaan mahdollisen huolenpidon asukkaille ja pitää huolta heidän hyvinvoinnistaan.

Lahdensivun kodissa on neljä viihtyisästi sisustettua päiväsalia, joissa asukkaat voivat viettää aikaa yhdessä muiden asukkaiden, omaisten ja vapaaehtoistoimijoiden kanssa. Asukashuoneet ja yleiset tilat ovat avarat ja ikäihmiselle helppokulkuiset.

Kaikilla asukkailla on mahdollisuus sisustaa tilava huoneensa haluamallaan tavalla, oikeaksi kodiksi itselleen. Omat huonekalut, valokuvat ja koriste-esineet luovat tutun ja turvallisen asuinympäristön ja tekevät huoneesta omannäköisen.

TEHOSTETTU PALVELUASUMINEN PALVELUSETELILLÄ

Palveluseteli myönnetään kaupungin tekemän kokonaisvaltaisen palvelutarpeen arvioinnin jälkeen. Palveluseteliä hyödyntäen asukkaaksi voi tulla lyhyt- tai pitkäaikaisasumisen paikoille.

RYHMÄKODIT MUISTISAIRAILLE

Asukaspaikoista 27 on varattu muistisairaille asukkaille. Ryhmäkodin pienryhmässä muistisairas asukas tulee parhaalla tavalla yksilöllisesti nähdyksi ja kuulluksi.

YKSITYINEN PALVELUASUMINEN

Yksityisessä palveluasumisessa asukkaat saavat ympärivuorokautisen hoidon ja huolenpidon muiden tehostetun palveluasumisen asukkaiden tavoin turvallisessa ympäristössä. Yksityisessä palveluasumisessa asukas maksaa muun hoivan lisäksi erikseen lääkäripalveluista.

LYHYTAIKAINEN PALVELUASUMINEN

Palveluasumisessa on mahdollisuus myös lyhytaikaiseen asumiseen, jonka kestosta voidaan neuvotella yksilöllisesti jaksoa suunniteltaessa.

KUINKA ASUKKAAKSI?

Tehostetun palveluasumisen ja ryhmäkotien paikkoja haetaan Tampereen kaupungin asiakasohjausyksikön kautta. Yksityisen palveluasumisen paikoista voi ottaa yhteyttä suoraan meihin.

Lisätietoja kaikista Lahdensivun kodin asumispalveluista antaa sosiaalityöntekijämme, joka on tavoitettavissa numerosta 050 9177 478. Esittelemme mielellämme sopimuksesta kotimme tiloja sekä toimintaamme.

Lahdensivun koti

Jaakonmäenkatu 5
33560 Tampere

Sähköpostiosoitteet ovat muodossa
etunimi.sukunimi@­tampereennaisyhdistys.fi

 

Tykkää meistä Facebookissa!