Meille töihin

Lahdensivun kodissa tehdään työtä iäkkäiden hyvinvoinnin edistämiseksi innostuneesti ja taidolla. Hoidon hyvä laatu on kehittynyt pitkäaikaisen kokemuksen ja motivoituneiden ammattilaisten työskentelyn myötä. Meille on tärkeää, että hoitajia on riittävästi.

Meillä on osaava, työhönsä hyvin sitoutunut henkilöstö, joka koostuu useista ammattiryhmistä. Lahdensivun kodissa työskentelyssä korostuu lähimmäisenä toisen huomioon ottaminen. Keskeisiä arvojamme ovat yksilöllisyys, ihmisyyden arvostaminen, turvallisuus ja ammatillisuus.

Hoitotyöntekijöistä suurin osa on lähihoitajia, joiden lisäksi kodissamme työskentelee sairaanhoitajia, hoiva-avustajia, sosiaalityöntekijä sekä fysioterapeutti. Oman keittiömme henkilökunta koostuu keittiöalan ammattilaisia, jotka haluavat tarjota kodin asukkaille laadukasta, kodinomaista ja tuttua ruokaa. Arjessa mukana oleva hallinto mahdollistaa asioiden nopean ja joustavan käsittelyn.

Koko henkilöstölle järjestetään tarvittavia koulutuksia, joihin jokainen voi osallistua. Henkilöstöä kannustetaan ja tuetaan myös omaehtoiseen alan lisäkoulutukseen.

Vakituiselle henkilöstölle sekä pitkäaikaisille sijaisille on järjestetty laajennettu työterveyshuolto. Työhyvinvointia tuetaan myös liikunta- ja kulttuuriseteleillä sekä monipuolisella työhyvinvointitoiminnalla.

Lahdensivun koti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Tampereen Ruotulassa. Työnhakijassa arvostamme vanhustyön osaamista ja aitoa kiinnostusta lähimmäistyöhön.

SIJAISUUDET

Rekrytoimme haastattelujen kautta uusia sijaisia, jotka perehdytämme työhön. Suurin tarve on hoitohenkilökunnasta. Hoitotyön sijaisuuksissa voidaan joustaa työajoissa tarpeen mukaan. Työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille, sivutoimeksi ammattilaisille sekä eläkeläisille. Myös keittiön työntekijöille palkataan sijaisia tarpeen mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja tervetuloa tutustumaan!

KESÄSIJAISET

Palkkaamme hoitotyöhön kesäksi useita reippaita sijaisia. Lähetä sähköpostilla vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV hoitotyön esimiehelle Mia Kanervalle . Ilmoita hakemuksessa mahdolliset toiveesi kesätyön ajankohdasta.

Meille voit hakea myös Tutustu työelämään ja tienaa -jaksolle kahden viikon ajaksi. Muutama mahtuu joukkoon joka kesä. Ota yhteyttä!

TYÖHARJOITTELU

Meillä Lahdensivun kodissa on vuosittain lukuisia opiskelijoita työharjoittelussa. Jos tarvitset harjoittelupaikkaa, ota yhteyttä ensisijaisesti hoitotyön esimieheen. Meiltä voit kysyä myös mahdollisuutta työkokeiluun, oppisopimukseen, palkkatukityöhön tai peruskoululaisen TET-jaksolle. Tervetuloa meille oppimaan käytännön työtä!

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja lähetä hakemuksesi meille!

Lahdensivun koti

Jaakonmäenkatu 5
33560 Tampere

Sähköpostiosoitteet ovat muodossa
etunimi.sukunimi@­tampereennaisyhdistys.fi

 

Tykkää meistä Facebookissa!