Ruokapalvelut kodin omasta keittiöstä

Kotiin kuuluu olennaisena osana maistuva, monipuolinen sekä terveellinen ruoka.

Lahdensivun kodissa ruokapalveluista huolehtii ammattitaitoinen, osaava ja ystävällinen henkilökunta, jonka tavoitteena on tyytyväinen asiakas. Valmistamme ruokamme kodin omassa keittiössä huomioiden kestävän kehityksen ja ympäristövastuullisuuden. Otamme ruoanvalmistuksessa huomioon asukkaiden erikoisruokavaliot sekä vastaamme asukkaiden mieliruokiin liittyviin toiveisiin.

Ravitsemushoito on olennainen osa asukkaidemme hoitoa. Yksilöllinen ja oikea-aikainen ravitsemushoito parantaa elämänlaatua, nopeuttaa toipumista ja vähentää lisäsairauksien vaaraa. Yhteiset ruokailuhetket ovat tärkeä sosiaalinen tapahtuma, joka virkistää mieltä ja tuottaa mielihyvää. Ruokapalveluissa saumaton yhteistyö henkilökunnan kesken on yksilöllisen ravitsemushoidon edellytys.

Arkiruuan lisäksi toimitamme tarjoilut erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Voit ottaa yhteyttä keittiöömme tiedustellaksesi tarkemmin ruokapalveluistamme!

MAITTAVAA LOUNASTA LAHDENSIVUN KODISSA

Lahdensivun koti tarjoaa maittavaa ja monipuolista lounasta myös vierailijoille. Lounasaika on maanantaista perjantaihin kello 11.00 – 12.30.

Maukkaat kotiruoat saat myös mukaan!

Ruokalista viikolle

Lahdensivun koti varautuu THL:n ohjeistuksen lisäksi ylimääräisillä varotoimenpiteillä turvatakseen koronaviruksen aiheuttamilta tartunnoilta kodin asukkaat ja henkilöstönsä. Tämän johdosta kodin ravintola on avoinna vain kodin omia asukkaita ja henkilökuntaa varten toistaiseksi.

—————————————————–

Huom.! Viikonvaihteen ja pyhien lounaat vain ennakkotilauksella viimeistään edellispäivänä
keittiölle p. 050 309 9312 klo 8.-14.

MA 16.3.

TI 17.3.

KE 18.3.

TO 19.3

PE 20.3.

Lounaan hinta on 8,70 €, pyhinä 10,00 €. Lounas sisältää lisäkesalaatin, leivät, ruokajuoman sekä kahvin ja jälkiruoan. Salaattilounas 5,00 € sisältää leivät, levitteen ja ruokajuoman.

VL=vähälaktoosinen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton

 

Lahdensivun koti

Jaakonmäenkatu 5
33560 Tampere

Sähköpostiosoitteet ovat muodossa
etunimi.sukunimi@­tampereennaisyhdistys.fi

 

Tykkää meistä Facebookissa!