Tietoa Tampereen Naisyhdistyksestä

Pitkään toiminut ja perinteikäs yhdistys vastaa Lahdensivun kodin ylläpitämisestä.

HYVINVOINTIPALVELUJEN TUOTTAJANA YLI 125 VUOTTA

Tampereen Naisyhdistys on tuottanut vuosikymmenten saatossa eri aikakausien tarpeita vastaavia palveluja ja tukitoimintoja. Tamperelaiset lapset, naiset perheineen sekä myöhemmin myös vanhukset ovat voineet hyödyntää yhdistyksen kehittämiä palveluja, joista useat ovat vakiintuneet osaksi nykyistä kunnallista sosiaali- ja terveydenhuoltoa.

Tänä päivänä yhdistyksen pääasiallisin tehtävä on Lahdensivun kodin ylläpitäminen ja sen toiminnan kehittäminen. Tärkeänä osana yhdistyksen toimintaa on myös perinteikkään vapaaehtoistoiminnan tukeminen ja uudistaminen.

YHDISTYKSEN VIREÄ TOIMINTA

Tampereen Naisyhdistys toimii aktiivisesti ympäri vuoden järjestäen jäsenilleen ja kaikille asiasta kiinnostuneille jäsenillan aina kuukauden viimeisenä tiistaina Lahdensivun kodissa. Jäseniltojen ohjelma koostuu mielenkiintoisista ja ajankohtaisista esitelmistä, keskustelusta ja tuttujen tapaamisesta. Yhdistys järjestää lisäksi kevätretkiä, joille on riittänyt innokkaita osallistujia jo vuodesta 1930 lähtien. Yhdistyksen jäsenmaksu vuonna 2020 on 20 euroa.

Tampereen Naisyhdistyksen jäseneksi voit liittyä ottamalla yhteyttä yhdistyksen sihteeriin Heini Virtaseen ( p. 050 9177 478  heini.virtanen@tampereennaisyhdistys.fi).

YHDISTYKSEN HALLITUS 2020

Kirsi Lumme-Sandt puheenjohtaja
Minna Haapaniemi
Merja Hanski
Anita Korhonen
Sini Mäenpää
Monica Paulamäki
Heli Piksilä-Rantanen
Sirpa Salin

TULEVAISUUS

Yhdistyksen tavoite on nyt ja tulevaisuudessa turvata ja kehittää Lahdensivun kodin toimintaa edelleen. Sosiaali-ja terveydenhuollon uudistus tuonee muutoksia myös vanhuspalveluyksiköiden toimintaympäristöön. Yhdistys on aktiivisesti mukana yhteistyössä muiden alan toimijoiden kanssa parantamassa oman alueensa vanhustenhuollon palvelutarjontaa.

Tampereen Naisyhdistys haluaa edelleen monipuolistaa palvelujaan ja tukea lähialueen ikäihmisten kotona asumista tuottaen heidän tarvitsemiaan palveluja Lahdensivun kodin oman toiminnan ohella.

Lahdensivun koti

Jaakonmäenkatu 5
33560 Tampere

Sähköpostiosoitteet ovat muodossa
etunimi.sukunimi@­tampereennaisyhdistys.fi

 

Tykkää meistä Facebookissa!