Vapaaehtoistoiminta

Tampereen Naisyhdistykselle on tunnusomaista runsaslukuinen ja monimuotoinen yhdistyksen ylläpitämä vapaaehtoistoiminta.

Meillä Lahdensivun kodissa palkatun henkilökunnan rinnalla toimii runsaslukuinen joukko aktiivisia ja toiminnastaan innostuneita vapaaehtoisia. Lahdensivun kodissa toimii aktiivisten naisten rinnalla myös miesvapaaehtoisten ryhmä, joka vierailee säännöllisesti talon miesasukkaiden luona keskustelu- ja retkiseurana.

Vapaaehtoisuuteen kuuluu omaehtoisuus ja palkattomuus. Kaikki uudet vapaaehtoiset perehdytetään tehtäväänsä. Halutessaan vapaaehtoisella on mahdollisuus toimia ryhmissä saaden tukea toiselta vapaaehtoiselta. Toiminnassa mukana olevia hyväntekijöitä muistetaan kiitoksena kahvi- ja ruokailuhetkillä ja he voivat osallistua kodin sekä yhdistyksen monimuotoiseen retki-ja virkistystoimintaan.

Arvostamme suuresti vapaaehtoista hyväntekeväisyyttä hyvän vanhuuden puolesta. Pienilläkin hyvillä teoilla on suuri merkitys asukkaalle ja hyvästä teosta saa päivän ilon itselleen myös apua antanut.

VAPAAEHTOISTOIMIJOIDEN TEHTÄVIÄ

Lahdensivun kodissa vapaaehtoistoimijat ovat mukana monissa tehtävissä. Vapaaehtoinen toimii aina tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin. Vapaaehtoisuus on vertaisena olemista ja rinnalla kulkemista. Haluamme tarjota vapaaehtoisillemme mielekästä toimintaa aina vapaaehtoisen omia mieltymyksiä ja voimavaroja kuunnellen.

Lahdensivun kodissa vapaaehtoinen voi ilahduttaa asukkaita toimimalla muun muassa:

  • Asukkaan ulkoiluseurana
  • Omaystävänä
  • Saattoapuna
  • Lukijana
  • Toimintaryhmien vetäjänä
  • Musiikilla ilahduttaen

VAPAAEHTOISTOIMINTAAN HAKEUTUMINEN – SINUA TARVITAAN!

Lahdensivun kodin vapaaehtoistoimintaan ovat tervetulleita kaikki innokkaat ja auttamishaluiset. Toiminnan kautta vapaaehtoisemme ovat löytäneet uusia ystäviä ja päässeet tekemään hyvää haluamallaan tavalla ja panostuksella. Voit tulla mukaan toimintaan yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa.

Ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan yhteyshenkilöön
p. 050 91 77 478 / heini.virtanen@tampereennaisyhdistys.fi

Lahdensivun koti

Jaakonmäenkatu 5
33560 Tampere

Sähköpostiosoitteet ovat muodossa
etunimi.sukunimi@­tampereennaisyhdistys.fi

 

Tykkää meistä Facebookissa!